Painiskeltuani seitsemän vuotta Bloggerin kuvatyökalun kanssa en enää kestänyt! Siispä blogini sijaitsee nykyään täällä. Naama, perheenjäsenet ja Kapibarasan-viitta on samat vanhat, ja meininki jatkuu samanlaisena kuin ennenkin. Nähärähän!

photo_2018-09-24_01-26-26
Naapurin viljelmät.
photo_2018-09-24_01-31-19
Kaupassa koppaan päätyi purppurabataatti, kurpitsa, taaro, hijiki-levä ja hokkaidolainen lohi. Ostin kurpitsan valmiiksi paloiteltuna koska olen laiska leidi.
photo_2018-09-24_01-32-33
Riisinkeittimessä valmistui imogohan. Omenat on luonnollisestikin Aomorista.
photo_2018-09-24_01-54-55
Keskityn suoritukseen.

2 replies on “Tadaima

  1. Hei! Mahtavaa, etät bloggaus jatkuu! Olisiko mahdollista toivoa reseptipostausta? Mitä japanilaiset syövät (kotona, ei ulkona syödessä)? Rupesi kovasti kiinnostamaan tuo riisinkeitin, ymmärtääkseni sillä voi kokkailla kaikenlaista muutakin riisin lisäksi…? 🙂

    Tykkää

    1. Toki! Mun kokkailut meidän neliömetrin keittiössä on kyllä kaukana mistään #kaunisarki-touhuilusta. 😀 Lisäksi meidän syömisiin vaikuttaa se, että mä en oo lihan ystävä ja husband on laihdutuskuurilla, joten jotkut tyypilliset kotiruuat (karaage, shougayaki, oyakodon yms) puuttuu meidän listalta, joistakin taas jätän lihan tyynesti pois (gooya chanpuruu on vakioreseptini kesällä, mutta en laita lihaa siihen). Riisinkeittimessä teen paljon takikomigohan-juttuja, joissa riisin päälle kasataan sitä sun tätä.

      Tykkää

Kommentointi on suljettu.